Tarief en vergoeding

Investering

Je betaalt 85,- euro voor een afspraak van een uur.
Ik plan mijn afspraken ruim en neem echt de tijd voor je.

Vergoeding

Er is een vergoeding mogelijk indien je aanvullend verzekerd bent. Check zelf bij je zorgverzekeraar of dit het geval is. De vergoeding valt onder alternatieve zorg (en niet onder haptotherapie). Een verwijzing via de huisarts is niet nodig. De kosten die de zorgverzekeraar (gedeeltelijk) vergoedt, gaan bovendien niet ten koste van je eigen risico.

Coaching via werkgever

Ik werk ook als coach in Nijmegen. Coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Wil je een coachingstraject starten via je werkgever, neem dan contact met mij op. Kosten op aanvraag.

Kennismaken

De eerste afspraak is het moment om kennis te maken en je hulpvraag scherp te krijgen. Hierbij heb ik het streven dat je na een eerste afspraak al met nieuwe inzichten of ervaringen naar huis gaat. Ik ben niet het type dat graag lange verslagen schrijft en mooie dossiers maakt. De insteek is om snel tot de kern van jouw vraag of probleem te komen. Vervolgens geef ik aan wat ik jou kan bieden en hoe dat in zijn werk gaat.

De 'klik'

Ik heb de ervaring dat hulp vele malen effectiever is als er sprake is van een ‘klik’. Aan jou om na dit eerste gesprek te bepalen of je er mee verder wil gaan. Ik zal je tijdens het eerste gesprek eerlijk terug geven of ik denk dat mijn aanpak bij jouw hulpvraag aansluit.

Afspraak annuleren

Je kunt een afspraak tot 24u tevoren kosteloos annuleren. Dat kan per app, email of telefonisch.