Tarief en vergoeding

Investering

Je betaalt 105,- euro voor een afspraak van maximaal 70 minuten. (tarief per 1-1-2023)
Ik neem echt de tijd voor je.
Voor studenten geldt een aangepast tarief van 89,- euro per sessie. Geef het aan mij door als je hier gebruik van wil maken.

Bij een lage belastbaarheid is een afspraak van ongeveer 35 minuten mogelijk. Je betaalt dan een half tarief.

Een individuele familieopstelling vraagt meer tijd (maximaal anderhalf uur), de kosten hiervoor zijn 140,- euro.  Een opstelling kun je ook als een éénmalige sessie bij mij aanvragen, dus zonder dat je een verder traject aangaat.

Vergoeding

Er is een vergoeding mogelijk indien je aanvullend verzekerd bent. Check zelf bij je zorgverzekeraar of dit het geval is. De vergoeding valt onder alternatieve zorg (en niet onder haptotherapie). Een verwijzing via de huisarts is niet nodig. De kosten die de zorgverzekeraar (gedeeltelijk) vergoedt, gaan bovendien niet ten koste van je eigen risico.

Coaching via werkgever

Ik werk ook als coach in Nijmegen. Coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Wil je een coachingstraject starten via je werkgever, neem dan contact met mij op. Kosten op aanvraag.

Kennismaken

De eerste afspraak is het moment om kennis te maken en je hulpvraag scherp te krijgen. Hierbij heb ik het streven dat je na een eerste afspraak al met nieuwe inzichten of ervaringen naar huis gaat. Ik ben niet het type dat graag lange verslagen schrijft en mooie dossiers maakt. De insteek is om snel tot de kern van jouw vraag of probleem te komen. Vervolgens geef ik aan wat ik jou kan bieden en hoe dat in zijn werk gaat. Het aantal sessies en de frequentie stemmen we onderling af, dit verschilt per persoon. Ik ga er van uit dat je na ongeveer 3 sessies kunt ervaren of de therapie jou daadwerkelijk iets brengt. Op basis daarvan gaan we verder met het traject, of kan er gekeken worden naar een evt andere insteek bij een collega therapeut.

De 'klik'

Ik heb de ervaring dat hulp vele malen effectiever is als er sprake is van een ‘klik’. Aan jou om na dit eerste gesprek te bepalen of je er mee verder wil gaan. Ik zal je tijdens het eerste gesprek eerlijk terug geven of ik denk dat mijn aanpak bij jouw hulpvraag aansluit.

Afspraak annuleren

Je kunt een afspraak tot 24u tevoren kosteloos annuleren. Dat kan per app, email of telefonisch.
Bij later annuleren of het missen van je afspraak betaal je 65,- euro.

Geen wachtlijst

Momenteel heb ik geen wachtlijst. Tijdens vakanties of andere afwezigheid verwijs ik naar mijn collega Emma Meeussen.

RBCZ psycholoog